Welcome to my wonderland. Dashboard? | +Follow?


Me? My Self




Post dlam Bahasa Korea??!
5 Aug 2011 | 12:24 | 0 comment(s)
Assalamualaikum...

hri ney FAZ nk post psal seseorg...
d'sbbkan sorg kwan FAZ ney sruh FAZ post dlm bhasa korea..
so,FAZ buat jerr laa..

지난 수요일,
나는 학교에서 그를 봤어 ... 물론 학교에서 그를 봤어요 ...하지 않은 사람이 나랑 같은 학교 였어요!?
hehehe ...

내가 그날 그를 처음 본 학교의 사원에 있었어요 ...
음, ... 난 항상 있기 때문에 언젠가 그를보고, 그는 항상 solat에있는 imam에 ....
hehehe ...
가끔, 난 그가 나를 찾고 있다고 생각 ..
하지만, 난 그냥  느낌 생각 ....

내가 그를  두 번째 시간은 밖에서 학교 게이트에 있었어요 ....
그 당시에, 나는 항상 우리 아빠를 기다리고 앉아 어디에 내 친구와 함께 앉아 있었는데 ...

그런 다음, 그의 동생이 내 앞에 걸어 ...
난 그저 그를 무시 ...
다음,이 두 학생이 뒤에서 그를 따라 봐 ...
그 당시, 나는 뒤에서 그를 따르는 사람 명확하게 보지 못했어요 ...
하지만 두 번째를 찾을 때, 당신은 누구요 그가 알아 ???!!
그것은 푸스타어요! 그리고 그의 친구!
그 당시, 그는 그의 친구 농담 마치 ... 내 앞에 !!!!!
믿을 수 없어!
그 후, 그는 자신의 장소에 다시 갔다 ....
그들의 어머니는 이미 그들을 데리고 와서 때문에 ...
그 당시에 ... 그들은 집에 가서  떠날거야 때문에 내 마음은 이미 파산 ....
왜 그들은 항상  집에 일찍 와서 ???!!!
!

그러나 언젠가 나는 그의 동생이 그를보다 훨씬 완성도가 높다는 것을 느꼈습니다
그의 자기 자랑!
왜냐하면 ... 내가 뭐라고 말해야할지 모르겠지만
그냥 오늘은 모두 .. 이것을 읽어 주셔서 감사합니다 ..



malays:-
Rabu lepas,
saya nampak dia di sekolah 
...mestilah saya nampak dia di sekolah ...,bukan ke dia ke sekolah yang sama dengan saya??
hehehe ..

kali pertama saya nampak dia hari itu kat masjid sekolah ...
okay!, ....saya always nampak dia kat sana coz kadang-kadang, dia always jadi imam solat kitorg! ....
hehehe ...
kadang-kadang, saya rasa dia melihat saya ..
tetapi,saya rasa tu hanya perasaan saya ....

Masa kedua saya nampak dia di pintu pagar sekolah di luar ....
pada masa itu, saya tengah Duduk dengan kawan saya kat saya selalu duduk tunggu ayah kitorg 
...

then, adik dia berjalan kat depan saya ...
Saya hanya ignore jer dia tu ...
then, saya tgok dua pelajar mengikuti dia dari belakang..
masa itu, saya x tgok jelas sangat siapa yang ikut dia dari belakang tu ...
tapi ,bila saya tengok semula untuk kali kedua, korg  tahu siapa dia ???!!
dia adalah "PASTA"! dan kawannya!
masa itu, dia cam bergurau kat kawannya .. depan saya plak tu !!!!
i can't believe this!
selepas itu, dia pergi ke tempat MEREKA semula ....
Oleh kerana ibu MEREKA dah datang ambik mereka ...
masa itu ... hati saya dah patah dah coz diorg will go home and leave me here ....
npe diorg always pulang ke rumah lebih awal daripada saya ???!!!
hah!

Tetapi, kadang-kadang saya rasa adik dia lebih matang daripada dia ..dan bangga diri!
sebab ... Saya tidak tahu cmne nk bgtau ...
tu jerr utk hari ney .. Terima kasih untuk membaca ini ..

*hope korang semua faham pe yg FAZ tulis ney...
actually mmg pening FAZ nk tulis semua ney..ye laa..kne check betul2 tu..
nnti slah kang,korg mrah plak..hehehe*

Assalamualaikum..



Older Post | Newer Post
Disclaimer


Assalamualaikum! Thanks for coming here! Hope enjoy here! Do leave your footprint on my tagboard :)


Navigations



About Links Entries Shoutbox


Warning!


Listen carefully!!
I dont want a HARSH word in my website.... please respect me, in that way, i will respect u....:)


Music Box



I know if I put any song here,
it might disturb you...,
so,play your own song..
it will be better....

#note from owner blog#

Credit



thanks for them,thanks to me also!