Welcome to my wonderland. Dashboard? | +Follow?


Me? My Self




The First Time Ever!!!
27 Dec 2012 | 13:33 | 0 comment(s)
Assalamualaikum wbt...

Kelmarin Faz,kakak Faz n ank jiran pergi ke bank Tabung Haji (for the first time ever!) nk g masuk duit dlam bank sendiri guna buku bank baru...buku bank baru tu skolah yg buat..(ntah msa bila aq sruh buat pon aq x taulaa)

Masa tu dh nak hmpir pkul 4..
bank tu tutup pkul 4 n kebetulan jugak,ank jiran Faz yang ikut skali tu nk pegik ambik duit kat AgroBank..
ko bayangkan perjalanan dari Tabung.Haji ke Agro.Bank tu???!
dahlaa ney first time aq pegik masuk duit...
nervous tu jangan kata lerrr.. @_@

Kakak Faz cadang nak berpecah...
sorang ke Tabung.Haji(faz lerr tu..) 
dua org lagi ke Agro.Bank (kakak faz ngan ank jiran tu.)
"ko dh gilerr ke pe?!!" pikir Faz msa tu..
pastu nk tinggal aq sengsorang sini?!
so,akhirnya,diorg kena tunggu jugak Faz kt Tabung.Haji tu...
msa tu,no. giliran 1086.. 
no. Faz 1090..
dup! dap! dup! dap! nk terkeluar jantung ney...
padahal gi masuk duit jerr... -_-

Then,tiba no. giliran Faz...,
Faz mintaklaa kakak Faz temankan...
ada ke patut dia sruh Faz gi sorg kt kaunter tu???
#@@$^*^^%^$!!!!!!

Next,smpai kt meja kaunter tu..,
buat2 tenang..
bgtau ke....
(nk panggil pe eak? kakak? dia x laa muda sngt..makcik? dia x laa tua sngt... #_#)
nk "daftar" sbb buku bank tu yang baru,blom cop lgi...
so,for the people like me who dont have any interest to become accountant,n the first time ever go to the bank for 'masukkan' money in the bank...
Faz x tau pe maksud "daftar" tu...accountant tu ingt, Faz nk daftar gi haji so dia bgtau Faz,
"Klu nk dftar,kena masukkan RM1003!! dulu..."
msa tu Faz dh gelabah dah..n 'pendengaran ' Faz agk 'terjejas' msa tu,
so,Faz ingtkan RM103....
so,Faz pon keluarkan note RM5 utk tmbahkan sbb dia kata RM1003
tadi Faz dh bg RM100...

Then kakak Faz pon datang 
n bgtau ke accountant tu yang Faz actually nk masuk duit dlam bank,
bukan nk daftar pergi haji...
then kitorg ketawa 'sma2' dgn kenaifan Faz INI!!!
oihhhh!!!! malunyerrrr!!!!!!!!
keluar jerr dari bank tu...
huh!!! rsa cam bru keluar dari penjara,tau x!???
rasa bebas,jauh dari perasaan 'terbolasssss'
YEAYY!!!!!!!

Then kitorg pon pergi shopping kt laen...
n one more thing...
msa kitorg pergi ke Agro.Bank,
Faz nmpak ex-bf kwan kt sana...
mula2 Faz ingt slah pndg tp,bila tgok mak dia,
mmg sah lerr tu dia..
terus Faz msuk dlam bank A.S.A.P!!
ntah lerr dia prasan ke x..
kot kot,dia x prasan terus...
huahuahua....
x hbis ngan kt bank tu,terbolass psal ney jugak?!
@_@...

So,thats all the story about shopping yesterday..

#one more...
Faz cadang nk sruh kakak sulung Faz tu belikan hard disk kat KL since kt sana ad plbagai bentuk n murah2...kt sini,HARAMMM kalu ad yg bwah RM200....tp,kakak Faz ckap bulan 2 bru dia survey hard disk tu,bulan tiga laa baru Faz boleh dpat hard disk tu sbb dia balik bulan 3..hurmmm
n because of that,Faz kena postpone kan semua 'downloading activities' dari sekarang hingga ke cuti seminggu bulan 3!!! arghhhh!!!! nk wt camne?? dh tkdir -_- #

Assalamualaikum wbt.... &_&

still DBSK

Older Post | Newer Post
Disclaimer


Assalamualaikum! Thanks for coming here! Hope enjoy here! Do leave your footprint on my tagboard :)


Navigations



About Links Entries Shoutbox


Warning!


Listen carefully!!
I dont want a HARSH word in my website.... please respect me, in that way, i will respect u....:)


Music Box



I know if I put any song here,
it might disturb you...,
so,play your own song..
it will be better....

#note from owner blog#

Credit



thanks for them,thanks to me also!